A KUNG-FU ÉS MARTIAL ARTS FILMEK KIRÁLYAI!

2011. május 7., szombat

Heroes Two 1974




Egy manchu tábornok leégeti az egyik legnagyobb shaolin templomot amelyből csak pár tanuló menekül meg. Egyik vezetőjük Hung szintén elmenekül, de miután egy félreértés miatt a hős Fang Shi Yu legyőzi és átadja a manchuknak így rabságba kerül. Miután Fang rájön, hogy mekkora hibár követett el, összefogva a helyi megmaradt shaolin menekültekkel és Ming dinasztia pártolókkal tervet eszelnek ki Hung kiszabadítására, akit a machuk egy földalatti járatban tartanak fogva.
Értékelés: ****
Minél többször látja az ember ezt a filmet, annál jobban tetszik neki! A két főszereplő zseniális( Fu Sheng és Chen Kuan) a harcok tökéletesek és a helyszínek is kellően változatosak, látványosak. Talán csak a történet ami nem kiemelkedő, de még ez is elnézi az ember! Én mindenkinek csak ajánlani tudom!

2 megjegyzés:

  1. hello mindenkinek.tudna nekem valaki segiteni?A páromnak ez a kedvenc filmje heroes two 1974,és megszeretném lepni vele,de nem tudom hogy honnan tudnám letölteni szinkronosan vagy magyar felirattal.ha valaki elküldené a letöltési linkjét meg köszönném. schollbrandon@freemail.hu elöre is köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Hosszú kihagyás után (kb fél év)ezzel a filmmel kezdtem el újra az SB mozizást,és egyáltalán nem csalódtam.Mindenben osztom a blogíró véleményét a filmről,valóban remek darab.Külön kiemelném a tábornokot alakító szinész brilliáns játékát,nagyszerűen hozza a kőkemény hidegvérű pökhendi formát.

    VálaszTörlés