A KUNG-FU ÉS MARTIAL ARTS FILMEK KIRÁLYAI!

2011. július 23., szombat

Two Champions of Shaolin 1980




A film két klán harcáról szól. A Manchu párti Wu Tang klán mindent elkövet, hogy megtalálják az összes Ming hazai Shaolin harcost. A városba érkezik egy újabb shaolin növendék,Tung Chin, akinek célja, hogy felvegye a kapcsolatot a többi Ming pártival. Rá is akad Hui Tien-re, és társaira, akikkel együtt szembeszállnak a Wu Tang klánnal. Feltűnik a színen egy újabb Manchu párti is, méghozzá Kao és a segítői, a Yuen testvérek. Ők azonban nem fedik fel valódi hovatartozásukat. Akad azonban a Wu Tang klánban is egy áruló......
Értékelés: ****
A Venom Mob újabb filmje, akikkel elfogult vagyok picit. De azt is az igazsághoz tartozik, hogy nem a legjobb alkotása a csapatnak. Lo Meng mondjuk nagy kedvencem és a harcok is látványosak a filmben, de a történet és a helyszínek elég közepesre sikerültek. Ennek ellenére vérbeli kung-fu film és mindenkinek csak ajánlani tudom!

1 megjegyzés:

  1. Régi ez a bejegyzés, de talán lesz még, akit érdekel. Pár napja(2022. februárja) ehhez is van már elérhető fordítás a közismert magyar "nagyfeliratoson." 2009-ben a Black Mirror kiadó beígérte szinkronnal, de nem tudom, megjelent-e még a csődjük előtt.

    VálaszTörlés