A KUNG-FU ÉS MARTIAL ARTS FILMEK KIRÁLYAI!

2010. szeptember 9., csütörtök

That Fiery Girl 1968



A Hulu völgy banditái egy kincses térképet keresve lemészárolják a Mei klán vezérét és a klán által létrehozott falut. A Mei klán egyik kardforgatója megszerzi a térképet és azt felhasználva bejut a banditák bázisára és kémként meghúzza magát, miközben információkat próbál eljuttatni a kinti klánja részére. Egyre több embernek válik gyanússá, de a banditák vezérének lánya mindig kiáll mellette és segíti. Aztán eljön a lelepleződés ideje, és a banditalány identitására is fény derül.

Értékelés: **
Tartom a véleményem, hogy egy 1970 előtt készült SB film csak a történettel tud kiemelkedőt nyújtani így 2010es szemmel nézve. Sajnos ez a film erősen közepes ilyen téren. Nem rossz, de nem is jó. Egyszer nézhető. A harcok eléggé gyengék. A film végi események pedig teljesen kiszámíthatóak.

1 megjegyzés:

  1. Ha eddig még nem írtam volna:Köszönet ezért a blogért annak aki létrehozta.Úgy vettem észre hogy csak itt vannak olyan magyar nyelvű írások SB filmekről amik tényleg az író saját véleményét tükrözik,nem pedig az adott filmekről megjelent angol nyelvű írások magyarításai.Itt látni hogy igazi rajongórol van szó.Mégegyszer kösz!

    VálaszTörlés